Vanaf 12 mei weer geopend!

Allereerst onze dank voor al het geduld dat jullie ons hebben gegeven in deze roerige tijden. Wij waarderen dat enorm en wij danken jullie dan ook voor al jullie steun!

Op het moment zijn wij druk bezig om alle benodigde voorzorgsmaatregelen te treffen, zodat wij dinsdag 12 mei weer met een frisse en veilige start kunnen beginnen.

Zaterdag a.s. gaan wij aan de slag om alle afspraken die in onze agenda staan, maar die door de corona crisis niet door konden gaan, opnieuw in te plannen. Hiervoor nemen wij telefonisch contact met jullie op.

De agenda voor nieuwe afspraken zal vanaf 19 mei weer open gaan. Geef ons alsjeblieft de tijd om alles zo goed mogelijk te reorganiseren.

Hieronder staan de instructies met betrekking tot ons nieuwe beleid en wij gaan ervan uit dat iedereen zich aan deze regels zal houden.

  1. Desinfecteer bij binnenkomst jullie handen.
  2. Houdt 1,5 meter afstand tot alle andere klanten in de shop.
  3. In de shop staan de stoelen op gepaste afstand. Laat deze dan ook zo staan.
  4. Heb jij een afspraak of kom je een afspraak maken, kom dan alleen.
  5. In de wachtruimte mogen maximaal 4 personen plaats nemen. Zie je bij binnenkomst dat er al 4 personen zitten, wacht dan even buiten.
  6. Vertoon je symptomen zoals; koorts, hoesten of verkoudheid of ben je recent in aanraking geweest met iemand die deze symptomen vertoont, neem dan even contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak.
  7. De veiligheid voor onze klanten en artiesten komt op de eerste plaats.

Nogmaals bedankt voor jullie begrip en stay safe people!

Meest recente berichten

Reacties zijn gesloten.